Вигідна весняна діагностика

Категорія
Бренд

З 05 квітня по 31 травня 2021 року в офіційному дилерському центрі Renault Віннер Оболонь діє сервісна акція «Вигідна весняна діагностика».


В рамках акції клієнтам пропонується:

  • Виконати діагностику підвіски за 199 грн. з ПДВ1
  • Виконати заміну деталей підвіски, гальм та рульового управління зі знижками до 30% на запасні частини та 10% на роботи2
  • Придбати пружини із знижками² до 30%

 

Регулярне проходження технічного обслуговування Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію і вбереже від небажаних несправностей.


Записатись на сервіс


 
Засіб для очистки салону:
 
  • Усунення бактерій та грибків.
  • Нейтралізація неприємних запахів.
  • Простий метод використання без додаткових робіт та матеріалів.
  • Проведення очистки за 15 хвилин

Рекомендована ціна в період акції – 365 грн з ПДВ²

Літня рідина склоомивача

  • Розроблена спеціально для скла автомобілів.
  • Легко і якісно видаляє бруд, пил, залишки комах, пилок від рослин, бризки масла і рідкого мазуту.
  • Не залишає плям та розводів.
  • Безпечна для лакофарбового покриття автомобіля та щіток склоочисників. 

Рекомендована ціна в період акції 145 грн з ПДВ²

В період Акції клієнти можуть взяти участь в розіграші призів*:

  • комплект коліс в зборі оригінальні литі диски Renault та зимові шини);
  • комплект зимових шин,
  • відеореєстратор

Записатись на сервіс

Renault Віннер Оболонь

Київ, пр-т Степана Бандери, 24-Д

044 499 0 999


 

¹ Вказана вартість діагностики підвіски (Акційної Діагностики) є рекомендованою на період Акції, та діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин за результатами діагностики у дилера Renault Віннер Оболонь. Остаточна вартість діагностики встановлюється дилерами та може відрізнятись від рекомендованої. Акційна Діагностика включає: діагностика підвіски, в тому числі перевірка залишкової товщини гальмівних колодок та дисків; діагностика стану шин, в тому числі перевірка залишкової глибини протектора та стану шин; перевірка рівнів робочих рідин та якості гальмівної та охолоджуючої рідин. У випадку необхідності до вказаної вартості Акційної діагностики може бути додана вартість інших невід’ємно пов'язаних з діагностикою послуг, про що учасник Акції повідомляється до початку діагностики. У випадку, якщо одночасно з Акційною Діагностикою учасник забажає провести додаткову діагностику деталей автомобіля, не вказаних у цьому пункті, вартість такої додаткової діагностики сплачується учасником окремо, виходячи з розцінок офіційного сервісу Renault Віннер Оболонь - ТОВ "Віннер Автомотів". Звичайна вартість діагностики встановлюється офіційним сервісом Renault Віннер Оболонь - ТОВ "Віннер Автомотів" в залежності від моделі Renault та ціни нормо-години.

² Під «вигодою» маються на увазі знижки до 30% від роздрібної ціни на запчастини підвіски та гальмівної системи та до 10% на роботу з їх заміни у період дії Акції. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикулярним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна на літню рідину склоомивача 5л становить 145 грн з ПДВ, на аерозоль для очистки салону автомобіля – 365 грн з ПДВ. Розмір знижки та акційна вартість запчастин є рекомендованими та можуть відрізнятись в ТОВ "Віннер Автомотів". Про остаточно встановлену вартість робіт та запчастин дізнавайтесь дилерському центрі Renault Віннер Оболонь ТОВ "Віннер Автомотів".

* Під призами маються на увазі: комплект коліс в зборі (литі диски + зимові шини), комплект зимових шин, універсальний відеореєстратор. Призи Акції розігруються серед власників легкових автомобілів RENAULT і DACIA (окрім моделей Master та Trafic), які прийняли участь в Акції та виконали операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски, або важелів підвіски в офіційному дилерському центрі Renault Віннер Оболонь ТОВ "Віннер Автомотів" протягом періоду дії Акції та зареєструвалися у “My Renault” на www.my.renault.com. Дата визначення Переможців – 13 липня 2021 року. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу призів – перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Розіграш призів проводить АТ «Рено Україна» за адресою: м. Київ, вул. Гайдара 58/10.

Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.

У зв'язку з введенням в Україні ряду обмежень, направлених на боротьбу з пандемією вірусу COVID19 Організатор Акції АТ «Рено Україна» рекомендує дилерам офіційної дилерської мережі та учасникам Акції дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, правил та рекомендацій, встановлених законами, постановами уряду, Міністерства охорони здоров’я України та місцевих органів влади.